måndag 9 oktober 2017

Till Molntuss

Hej Molntuss!

Jag har läst dina bloggar och vet precis hur det känns.

Men det hände på mig också att någon ville inte kontakta eller känna mig,T.ex.vem är jag och var kommer jag ifrån.


När jag började skolan i ett nytt land helt kände mig mest annorlunda. Ingen frågade vad jag gjort i mitt hemland.Eller pratar med mig eller hur gammal är jag.


Men här försökte jag leva utan att tänka över dem som vill känna mig eller ej. Eftersom jag hittar bra vänner i cyberrymden där kan man hitta bra vänner som jag har,men det kan man hitta fiender alltså.


 Jag är en vanlig elev i klassen, så jag blir arg när eleverna skall skämta mig eller dem göra det över annan elev. Det betyder för mig helt respektlöst.


 Jag såg din bild på snyggast.se, du var jätte fantastisk och smart där! Jag tänker att det blir bra för dig om du försätta och kämpa där, eller på annat håll som Instagram.com! Jag tror att du kan bli jätte populära och egentligen positiv på Instagram.com.På sociala medier kan man hitta riktiga vänner, om kontakta med dem och gör man ett möte någonstans. Jag vet inte, varför du tycker om mobbad! Vill du bli mobbad? Du kan starta live på Instagram.com, där få du mycket mobbad som helst. Jag har inga mer förslag att säga till dig, men glöm inte att du är bäst som du lycka till och kram Mohammad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar